zaterdag 30 oktober 2010

Mijn laatste vintagekaart

Dit is de laatste vintagekaart (voorlopig). Deze vind ik zelf het beste geslaagd, maar ik ben er toch wel even klaar mee. Toch weer verder op de "nette" manier. Daar voel ik me prettiger bij, ik heb daar meer lol in om te doen. Ik blijf gewoon lekker genieten van vintagekaarten op de blogs bij anderen.

woensdag 27 oktober 2010

De tweede vintagekaart

Dit keer dus het scrappapier van basic grey gescheurd en het een soort van willekeurig opgeplakt. Deze kaart vind ik beter geslaagd dan de vorige. Toch blijft het wennen om zo te werken.

zaterdag 23 oktober 2010

Kerst en vintage

Voor de open dag van Ge-We kreeg ik vintage kerstplaatjes om te verwerken. Poe was mijn reactie en nu? Want bij anderen vind ik het leuk om te zien, maar het is niet mijn ding. Toch maar aan de gang gegaan. Over het resultaat ben ik niet echt tevreden, het is voor vintage toch nog te netjes en te braaf. De volgende keer ga ik papier scheuren en het op papier "gooien". Kijken hoe dat uitpakt.

woensdag 20 oktober 2010

Nog een vrouwenhoofd

Ook voor deze kaart heb ik weer creatables van Marianne design gebruikt. Wanneer de handen niet willen zijn die mallen wel echt een uitkomst om toch wat te hobbyen. Het achtergrondpapier komt ook weer uit zo'n paperblok van Marianne design. 

zaterdag 16 oktober 2010

Vrouw in zwart-wit

Voor deze kaart heb ik een creatable van Marianne design gebruikt. Daar is ook het achtergrond papier van. De bloemen en takjes zijn geponst met de floral punches. En het geheel heb ik afgemaakt met een enkel roosje.  De sketch van de kaart komt van een SOL van de kaartenclub van Tiets.

dinsdag 12 oktober 2010

Veranderingen op komst

De achterliggende maanden was ik ziek thuis (en nog steeds). Ondertussen ben ik aan het herstellen van een vitamine B12 tekort, wat mijn lichaam niet aan blijkt te maken. Daardoor heb ik onder andere last van mijn handen, maar ook het lopen was (en nog wel) bijvoorbeeld moeilijk. Ondertussen kan ik weer een stukje lopen, en nu krijg ik ook therapie om weer kracht in mijn spieren terug te krijgen, die door dat tekort aangetast en enorm verzwakt zijn, zodat ik weer meer kan. Het heeft allemaal wel zijn tijd nodig. Dat betekent dat ik nog niet mag en kan werken, helaas.
Nu heb ik de achterliggende weken besloten om een puppy te nemen. Een stukje gezelligheid en afleiding in huis, en ook een wandelmaatje als ze wat groter wordt. Gisteren ben ik met Bianca wezen kijken bij een nest jonge puppy's (Cavalier king charles spaniel) die half november weg mogen. En jawel ik heb er 1 uitgekozen. Nu heb ik lekker nog een paar weken om te zorgen dat de benodigdheden voor een pup in huis komen, en heb ik nog even wat tijd om sterker te worden zodat ik  ook echt goed voor haar kan zorgen.

De pup die ik over een paar weken ga halen is de witte met bruine met die bruine stip haar kopje. Eind volgende week hoop ik nog een keertje bij haar op bezoek te gaan. Kijken hoe ze groeit. Ik verheug me al op haar komst.